Де Ниро пристигна в София и каза само "Здравейте"

След противоречива информация от страна на "Ню Бояна филм", звездата Робърт де Ниро пристигна на софийското летище час след полунощ, предаде БГНЕС.

Актьорът каза единствено "Здравейте" на очакващите го около 15 часа журналисти и фенове. Звездата не даде и нито един автограф. След като се появи на вратата на ВИП-а, Де Ниро за секунди беше вкаран от няколко охранители в огромен черен джип. Знаменитият актьор дойде у нас, за да доснима филма "Killing Season". Заради него от понеделник тук е и Джон Траволта.

Макар, че според предварителната информация Робърт де Ниро ще остане в София едва два дни, той пристигна в столицата ни с голямо количество багаж. Четири куфара и няколко чанти бяха натоварени от служители на летището в черния джип, който очакваше актьора. Той се появи гладко избръснат и първоначално усмихнат на ВИП-а, но после бързо промени изражението си, смаян от блъсканицата около него и предпочете да не отговаря на журналистически въпроси и да не раздава автографи.

Само две сцени от "Killing Season" ще заснемат у нас Робърт де Ниро и Джон Траволта. Те ще работят основно в Киноцентъра в Бояна. Според сюжета на филма Де Ниро и Траволта са ветерани от войната в Босна. Първият изпълнява ролята на американеца Бенджамин Форд, а другият е сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията, която събира за първи път двете звезди на снимачната площадка, е Марк Стивън Джонсън. Премиерата на "Killing Season" е планирана за 2013 година.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини